[:nl]Wat zijn de gezondheidsvoordelen van yerba mate?

Yerba mate is het infuus getrokken van de gedroogde bladeren en steeltjes van de Ilex Paraguariensis, een boom die inheems voorkomt in de bossen van Argentinië, Zuid-Brazilie en Paraguay maar die al honderd ook gekweekt wordt. Yerba mate thee bevat antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren. voeding. Yerba mate wordt beschouwd als een van de gezondste natuurlijke stimulerende middelen in de wereld.

Verbetert de mentale helderheid

Yerba mate kan de mentale alertheid verhogen en de geest versnellen. De drank bevat een complex samenspel van cafeïne en xanthine alkaloïden die de energie leveren die de geest optimaal laat functioneren. Yerba mate is een stimulans vanwege deze belangrijke ingrediënten die het bevat waardoor energie. De inhoud van de cafeïne in yerba maté thee is echter gecompenseerd door de voedingsinhoud. De stimulatie geboden door yerba mate afkomstig van zowel cafeïne en de voedingsstoffen die het bevat.

Vermindert vermoeidheid

Yerba maté mix van xanthine alkaloïden, cafeïne, theofylline en theobromine de instantie met duurzame energie te verstrekken. Yerba mate is niet uitsluitend een cafeïne genotmiddel. Omdat het vitaminen en voedingsstoffen aan het lichaam biedt, levert het een evenwichtige bron van energie die uren duurt. Dit verhoogde energie niveau kan bijdragen tot vermindering van vermoeidheid.

Helpt met gewichtscontrole

Yerba mate thee stimuleert het centrale zenuwstelsel. Dit verhoogt het metabolisme waardoor de afbraak van koolhydraten gedurende langere perioden aanhoudt. Als gevolg van deze uitbreiding van afbraak, worden meer calorieën verbrand. Dit vermindert de opbouw van melkzuur en verhoogt de cardiale efficiëntie, bevordering van succesvolle gewichtscontrole of verlies van het gewicht. Bovendien voorziet yerba mate het lichaam met de duurzame energie die nodig is voor het uitvoeren van de continue aërobe oefening die calorieën verbrandt en helpt handhaven gewicht.

Stimuleert het immuunsysteem

Het lichaam heeft een neiging tot vrije radicalen in reactie op ongezonde eetgewoonten, verontreinigende stoffen in de lucht, en stress. Als gevolg van zijn antioxiderende eigenschappen heeft yerba mate een ontgiftende effect dat gifstoffen veroorzaakt aan worden gespoeld uit het lichaam. De afwezigheid van toxines zorgt ervoor dat het immuunsysteem efficiënter functioneren. Een efficiënter immuun systeem zorgt ervoor dat het lichaam is sterker en beter uitgerust om te vechten uit infecties.

Bevordert de intestinale gezondheid

Gastro-intestinale bestellingen kunnen worden behandeld met yerba maté thee. Yerba mate verhoogt gal stroom en verbetert de intestinale doorvoer. Het verzacht de kruk en stimuleert de spieren die stoelgang induceren. Dit kan voorwaarden zoals constipatie te verlichten en helpen handhaven van een gezond gewicht.

 

 [:]