Info

Yerba Mate Holland

Yerba Mate Holland levert sinds 2006 originele Argentijnse yerba mate thee en accessoires. Yerba Mate Holland is de oudste, grootste én de meest vertrouwde yerba mate webshop in Nederland en België. In de loop van de tijd is ons assortiment uitgebreid met yerba mate uit andere Zuid-Amerikaanse landen. Ons assortiment wordt geregeld aangevuld met andere authentieke Zuid Amerikaanse producten die in Europa niet of moeilijk verkrijgbaar zijn.

Bij Yerba Mate Holland streven wij er naar zoveel mogelijk producten op voorraad te hebben. Bestellingen worden gewoonlijk binnen enkele werkdagen geleverd.

Over ons

De webshop is in 2006 begonnen door Jaap en Maria Nederlof. Geboren en getogen in de Hollandse klei, maar sinds jaren besmet met het yerba mate virus. Een vakantie in Argentinië was ooit hun eerste kennismaking met de traditionele yerba mate thee. Toen bij thuiskomst bleek dat die heerlijke thee niet verkrijgbaar was in de reguliere winkels besloten zij al snel dat daar verandering in moest komen.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste Nederlandse webshop voor yerba mate thee en accessoires. Een duidelijk teken dat onze liefde voor yerba mate thee en de Zuid-Amerikaanse eet- en drinkcultuur door veel anderen gedeeld wordt.

In 2015 heeft Jeroen Rath de webshop overgenomen van Jaap en Maria. Hij wil met net zoveel enthousiasme de zaak voort zetten. 1 januari 2016 is de startdatum van deze nieuwe website, dezelfde originele producten in een webshop die het u hopelijk makkelijker maakt uw keuze te vinden en te bestellen.
De site is ook te vinden onder www.yerbamate.be, we proberen het onze Belgische cliënten makkelijker maken te bestellen, u kunt nu ook betalen met Belfius. We proberen ook de verzendkosten naar België zo laag mogelijk te krijgen.

Betrouwbare leverancier, prima service

Onze vele klanten in binnen- en buitenland hebben ons leren kennen als een betrouwbare leverancier met een prima assortiment en service. Daar zijn wij trots op. Wij blijven ons inzetten om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Mist u een product, mail ons dan, we proberen het dan in ons assortiment op te nemen.

Is er een winkel waar ik de producten kan kopen?
De verkoop van onze producten gaat alleen via deze webwinkel op onze website. We verkopen niet vanaf huis, we hebben geen traditionele winkel.

Kan ik een mate/kalebas uitzoeken op kleur en afmeting?
Omdat het bij een mate of kalebas meestal om een natuurproduct gaat, zijn de afmeting en de kleur nooit exact hetzelfde. Kleur en vorm van geleverde mate’s kunnen dus altijd iets afwijken van het voorbeeld. Iedere mate/kalebas is uniek.

Mijn kalebas verandert aan de binnenkant van kleur. Hoe kan dat?
Door het gebruik van de mate verkleurt hij van binnen. Dit komt doordat de binnenkant van de mate de kleur van de yerba absorbeert. Deze verkleuring is normaal en hoeft u dan ook niet te verwijderen.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze webwinkel of ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kijken uit naar uw reacties.