[:nl]Yerba Mate Livre Ginkgo Biloba is Yerba Mate uit Argentinië gemaakt door Amanda waaraan is toegevoegd het blad van de Gingko Biloba.

Ginkgo Biloba is de oudste boom die bestaat. Het Ginkgo Biloba extract is rijk aan flavonoïden dat volgens de fabrikant van deze yerba bevorderlijk is voor de doorbloeding van het lichaam. Die doorbloeding is mogelijk nuttig bij de behandeling van slecht geheugen, gebrek aan concentratie, migraine, gehoorverlies, duizeligheid en alle aandoeningen die verband houden met een slechte circulatie in het hoofd.

De yerba mate zelf is krachtig en robuust, zonder steeltjes

Ginkgo Biloba oftwel de Japanse notenboom bevordert de bloeddoorstroming in het hele lichaam, ook in de kleinste haarvaten van de hersenen. De ginkgoliden A en B zorgen er met name voor dat de hersenen meer zuurstof krijgen aangevoerd. Ginkgoliden hebben een antioxidantwerking waardoor ze oxydatie van cholesterol op de bloedvatwanden voorkomen. Ginkgolide B zorgt samen met kaemferol en catechine voor bloedverdunning; de onderlinge aggregatie van de bloedplaatjes en aanhechting aan de wanden van bloedvaten worden geremd. Bovendien verwijden ginkgoliden de bloedvaten en verminderen ze bloedvatspasmen. Doordat ginkgo catecholaminen triggeren, wordt de samentrekking van slagaders verbeterd. Meer lezen over Gingko Biloba

De website yerba livre (in het spaans)

 

[wdi_feed id=”7″]

 [:]